Test

Bart De Keyzer, een jonge dertiger uit Ronse, is zaakvoerder van DK Interieurschrijnwerk. Van kindsbeen af heeft Bart een voorliefde voor hout en handwerk. Het lag dan ook voor de hand dat hij een opleiding tot schrijnwerker volgde en deze met succes voltooide.

Na twaalf jaar in dienstverband te hebben gewerkt als aluminiumschrijnwerker besloot Bart zijn droom te volgen en - na even in bijberoep van de schrijnwerkerstiel geproefd te hebben - voluit te kiezen voor een zelfstandige activiteit. Van die beslissing heeft hij nog geen ogenblik spijt gehad: een intussen meer dan goed gevuld orderboekje bewijst bovendien dat er veel vraag is naar kwaliteitsvol maar betaalbaar interieurschrijnwerk.

Persoonlijke aanpak

Klanten van DK Interieurschrijnwerk kunnen rekenen op een persoonlijke aanpak. Vanzelfsprekend houden wij terdege rekening met uw smaak, stijl en budget. Alle ideeën en vragen worden uitvoerig besproken, waarna Bart De Keyzer aan de slag gaat: op basis van schetsen en voorontwerpen brengt hij uw plannen in de praktijk. En, niet onbelangrijk om weten: de prijsoffertes van DK Interieur zijn gratis en vrijblijvend.